Iktató program

Iktató program

Iktató program
Ezt a terméket 2287 alkalommal helyezték kosárba.
4.7
64036 HUF + Áfa

Iktató szoftverünk, különböző formátumokban érkező dokumentum típusok (szerződések, számlák, megrendelők stb.) egységes kezelését, átlátható nyilvántartását valósítja meg. A beérkező vagy kimenő dokumentumok közvetlenül csatolhatók, szkennelhetők az iktatásokhoz.

Környezet : Windows 7, 8, 10 (32 vagy 64 bites)
Verzió : 7.0.0.0
Terméktámogatás:
1év

Ha ma vásárolja meg programunkat, akkor SLA first level támogatása a következő dátumig tart: 2025-04-25

Iktatás

Postázó

Partnerkezelő

DIGITALIZÁLJA iktatását!

Járjon élen a digitalizációban! A Kontroll Ügyviteli rendszer bármilyen elektronikus, vagy hagyományos dokumentumot képes digitálisan tárolni! Különleges megoldásaink lévén nincsenek kötöttségek a tárolt adatok mennyisségében és minőségében! Legyen Önnek is digitalizált irodája!

Iktató program képernyőképei

1
2
3
4
5
Kontroll Iktató program
Kontroll Iktató program - iktatás
Kontroll Iktató program - keresés
Kontroll Iktató program - mappák
Kontroll Iktató program - postázás
Kontroll Iktató program Kontroll Iktató program - iktatás Kontroll Iktató program - keresés Kontroll Iktató program - mappák Kontroll Iktató program - postázás

Nagyítás

Egyszerű jól áttekinthető felület kialakítására törekedtünk, hogy Ön minél hatékonyabban tudjon dolgozni a Kontroll Iktató programmal
Letisztult, a felhasználók javaslatait figyelembe véve megtervezett iktató űrlap kitöltésével Ön rendkívül gyorsan iktathatja dokumentumait.
A Kontroll Iktatóba épített kereső az évek során összegyűlt tapasztalatokat felhasználva alakult ki, a felhasználók javaslati alapján.
A Kontroll Ügyviteli rendszerbe épített iktató program helyzetérzékeny felbukkanó menüje biztosítja a felhasználók számára a kényelmes munkavégzést.
A kontroll Iktató programban az iktatásait azonnal postázhatja, később pedig más küldeményekkel együtt postakönyv formájában ki is nyomtathatja.

Iktatás

Iktató programunk a különböző formátumokban érkező dokumentum típusok (szerződések, számlák, megrendelők, hivatalos iratok stb.) egységes kezelését, átlátható nyilvántartását valósítja meg. Iktatott dokumentumai között számos keresési lehetőség segítségével azonnali és pontos információhoz juthat az adott üggyel kapcsolatban.

 

Iktatás rögzítése

A Kontroll Iktató számos kényelmi funkcióval segíti az iktatások rögzítésének folyamatát. Az egyik felhasználóink által is kedvelt kényelmi funkció például az automatikus szignálás, mely lehetőséget biztosít az iktatók és ügyintézők közti gyors és dinamikus munkavégzésre. Tekintsen meg egy egyszerű és könnyen végrehajtható iktatási folyamatot, melyben számos kényelmi funkció jelenik meg a folyamat során.

Iktatás lapolvasó

Az Iktató programhoz kapcsolódó modul segítségével egy szkennerrel digitalizált dokumentum csatolása hajtható végre (a lapolvasó eszköz programját felhasználva). Ezzel közvetlenül a megfelelő helyre kerül a csatolandó dokumentum. Nincs tehát szükség külön szkennelésre, majd a beolvasott fájlok külön történő másolgatására.

 

Lapolvasás iktatáshoz

A Kontroll Ügyvitel a számítógépéhez csatlakoztatott lapolvasót használva, a felhasználó számára könnyen kezelhető módon nyújt lehetőséget az iktatáshoz csatolandó dokumentumok egyszerű beolvasására.

Iktatás postázó

Iktató programunk, iktatott dokumentumok postázását postakönyvekbe rendezi. A postakönyv összeállításánál a Magyar Posta szabályait vesszük alapul. A küldemény számos jellemzője rögzíthető az igénybevett szolgáltatásokkal együtt. A modul remek választás azoknak, akik rendszeresen leveleket, csomagokat postáznak partnereiknek.

 

Iktatás postázása

Könnyen, egyszerűen kezelheti postai küldeményeit nagy mennyiségben is, akár az iktatott dokumentumok nagy számú postai kiküldése is lehetséges a Kontroll Iktató által elkészített postai feladó jegyzék segítségével.

Boríték készítés

A hatékony munkavégzést elősegítendő, a program lehetőséget ad boríték nyomtatásra is. Többféle méretű (hagyományos, közép, nagy) borítékot is kezel, amelyeknél a nyomtatóhoz igazodva az adagolás helye is beállítható.

Postázási címek

Több postázási címet is kapcsolhat partnereihez. Ezek lehetnek belföldi vagy akár külföldi címek is. Meghatározhat egy alapértelmezett címet is, amelyet automatikusan használ a program a partner számára küldött leveleknél. Szükség esetén ez a partnerhez rendelt bármely másik postázási címre megváltoztatható.

 

Partner postázási címek kezelése a Kontroll Ügyvitelben!

A partnerekkel történő hagyományos kapcsolattartási forma támogatására, építettük rendszerünkbe a partnerekhez kapcsolódó postázási címek nyilvántartását!

Partner kezelő

A modul segítségével nyilvántarthatja vállakozása partnereit, gazdasági és egyéb tevékenységi körök alapján csoportosíthatja. Különböző feljegyzéseket kapcsolhat a partnereihez.. A feljegyzések mellett részletes kapcsolati hálót építhet, melyben nyilvántarthatja a személyek jeles dátumait is akár!

 

Üzleti partnerek cégkivonatainak lekérdezése egyszerűen a Kontroll Ügyvitelben!

Odafigyelünk Ön helyett a részletekre is! Elsőként nálunk töltheti le Partnerei cégkivonatát, és egyéb üzleti adatait a Kontroll Ügyvitel segítségével!

Program funkciói

Iktatás

Statisztika készítése a rendszerben tárolt adatokból
 • 1. Listák mentése PDF, XLS és DOC állományokba
 • Partner adatok kezelése
 • 1. Partner adatok nyilvántartása
 • Biztonsági funkciók
 • 1. Események naplózása
 • Plusz funkciók
 • 1. Feladat kezelés - partnerhez kapcsolva
 • Adatok kezelése
 • 1. Adatmentés beállítása (automatikusan)
 • 2. Egyéni jogok beállítása
 • Hálózatok kezelése
 • 1. Bejelentkezett felhasználók számának ellenőrzése
 • 2. Egygépes vagy hálózatos működés
 • Iktatás lapolvasó

  Kivülről csatolható dokumentumok kezelése
 • 1. Az iktatásokhoz dokumentumok szkennelhetők
 • Iktatás postázó

  Postai szolgáltatások
 • 1. Postai feladójegyzék készítése
 • 2. Postakönyv vezetése
 • Keresés
 • 1. Keresés címzett szerint
 • 2. Keresés ügy szerint
 • 3. Keresés dátum szerint
 • Boríték készítés

  Kiemelt jellemzők
 • 1. Partner szállítási címei közül történő választás
 • Kényelmi funkciók
 • 1. Boríték nyomtatás több különböző méretben (C6, C5, C4)
 • Postázási címek

  Plusz funkciók
 • 1. Postázási címek nyilvántartása
 • Partner kezelő

  Partner adatok kezelése
 • 1. Partner adatok nyilvántartása
 • Kényelmi funkciók
 • 1. Partnerek minősítése
 • 2. Partner céginformációk lekérdezése
 • Iktató program költségei

  Iktató szoftverünk, különböző formátumokban érkező dokumentum típusok (szerződések, számlák, megrendelők stb.) egységes kezelését, átlátható nyilvántartását valósítja meg. A beérkező vagy kimenő dokumentumok közvetlenül csatolhatók, szkennelhetők az iktatásokhoz.

  Iktató program támogatása és költsége

  Termék támogatás (1 év)
  Termék támogatás vége 2025-04-25
  Termék ára számítógépre összesen 64 036 HUF + Áfa

  Iktató program várható fenntartási költségei évente

  A vásárlást követően 1 évig biztosítunk alapszintű terméktámogatást ami 2025-04-25 dátumig él, amennyiben ma vásárolja meg termékünket. A terméktámogatás különböző szintjei közül ön szabadon választhat pénztárcájának megfelelően (a terméktámogatás sorban található legördülő menüben).

  Iktató program támogatás 2025-04-25 után évente

  Termék támogatás
  Támogatás részletesen

  Új termék vásárlása esetén (első vásárlás) automatikusan jár a vásárolt termékhez.

  Min. 1év


  A program letölti a frissítéseket, hibajegyet adhat le a Kontroll Rendszerház web felületén keresztül, a hiba kijavítása a rendszeres frissítések valamelyikében jelenik meg, határidő a hiba kijavítására nincs meghatározva. Kérdést a Kontroll Rendszerház oldalán keresztül tehet fel melyre válaszadási határidő szintén nincs. Egyéb ügyek esetén eseti számlázással történik, melynek díjait a Kontroll Rendszerház web oldalán lehet megtekinteni.

   

  A terméktámogatási díj kis irodai / otthoni irodai környezetben (SOHO), desktop rendszerben üzemeltetett szoftvereinkre értendő. Nagyvállalati, speciális hardver vagy szoftver környezet esetén a Kontroll Rendszerház Kft. a megrendelővel (ügyfél) megegyezve, egyedi szerződésben rögzített díjat alkalmazva biztosítja a terméktámogatást.

  Támogatás ára összesen 5 000 HUF + Áfa / év

  Telepítéshez és hibaelhárításhoz kapcsolódó munkadíjak

  Az Ön által kiválasztott Iktató program telepítő programja teljesen automatikus, így ezekkel a költségekkel csak akkor kell számolnia, ha speciális informatikai környezetben szeretné használni termékeinket.

  Szolgáltatások és költségeik

  Kontroll Rendszer oktatás 8 000 HUF + Áfa / óra
  Kontroll Rendszer eseti-, vagy pótoktatás 8 000 HUF + Áfa / óra
  Általános munkadíj 8 000 HUF + Áfa / óra
  Távfelügyelet 7 000 HUF + Áfa / óra
  Átalánydíjas karbantartási szerződés 7 500 HUF + Áfa / óra
  Rendszergazdai tevékenység 10 000 HUF + Áfa / óra
  Adatbázis áttelepítése másik szerverre 20 000 HUF + Áfa / alk.
  Adat helyreállítás 13 000 HUF + Áfa / óra
  Kiszállási díj (30-100 km között) 170 HUF + Áfa / km
  Kiszállási díj (100 km felett) 180 HUF + Áfa / km

  Ezen az oldalon található tartalom nem jeleníthető meg!

  Az Ön eszközén túl kicsi a felbontás a lap tartalmának megjelenítéséhez.

  Amennyiben Ön mobil eszközön nézi az oldalt kérjük fordítsa fekvő helyzetbe. Amennyiben fekvő helyzetben sem jelenik meg a lap, abban az esetben látogasson vissza hozzánk egy másik nagyobb felbontású eszközön.

  Megértését köszönjük!

  A Kontroll Rendszerházhoz kapcsolódó egyéb domain nevek

  Nyomonkövetés

  Legyen Önnek is rendszergazdája mindössze havi 4999 Ft-tól!

  Iktatás dokumentum kezelés

  Iktató programunk ezen a domain-en is elérhető az érdeklődők számára
  Iktató programunkhoz kapcsolódó információk ezen a domain-en is elérhetőek az érdeklődők számára

  Házipénztár, készpénz-kezelés

  Házipénztár programunk ezen a domain-en is elérhető az érdeklődők számára

  Raktározás, készletkezelés

  Készletkezeléshez kapcsolódó megoldásainkról ezen a domain-en is tájékozódhatnak az érdeklődők
  Készletnyilvántartó megoldásainkról ezen a domain-en is olvashatnak az érdeklődők
  Készletnyilvántartó programunkkal kapcsolatos információkat ezen a domain-en is olvashatnak az érdeklődők

  Raktározás, készletkezelés - élelmiszeripari nyomonkövetéssel

  Nyomonkövethető készletnyilvántartó megoldásainkról ezen a domain-en is olvashatnak az érdeklődők

  Számlázás, kereskedelem

  Számlázó programunk ezen a domain-en is elérhető az érdeklődők számára
  Számlázó programunk megoldásairól ezen a domain-en is tájékozódhatnak az érdeklődők
  Számlázó programunkkal kapcsolataos információk ezen a domain-en is elérhetőek az érdeklődők számára
  Számlázó rendszerünk megoldásainkról ezen a domain-en is olvashatnak az érdeklődők

  Komplex ügyviteli megoldások, partnerkezelés

  Partnerkezelő rendszerünk megoldásaiól ezen a domain-en is tájékozódhatnak az érdeklődők
  Ügyviteli megoldásainkról ezen a domain-en is olvashatnak az érdeklődők

  Támogatás

  GYIK
  LINKEK

  Kapcsolat

  Kik Vagyunk?
  Kapcsolat
  Copyright ® Kontroll Rendszerház Kft. - 2006 | Tel.: 06-20-581-6603 | e-mail: info [kukac] kontrollrh.hu | https://www.kontrollrh.hu